20. јун 2012.

Пријем за ученике генерација у ГО Чукарица
















У среду 20. јуна, у ГО Чукарица организован је пријем за ученике генерација основних и средњих школа. Пријему су присуствовали и ученици наше Школе: Никола Денић као ђак генерације и Д.Ћирковић као спортиста генерације. Они су од предеседника општине Зоран Гајића добили симболичне поколоне.

19. јун 2012.

Додељене награде најбољим ученицима

У уторак 19. јуна у Школи су уручене награде ученицима завршних разреда који су остварили одличан успех  и притом имали примерно владање. Овом приликом је уручена и награда Денић Николи, ђаку генерације, школске 2011/2012. године.

18. јун 2012.

Свечана додела диплома

У уторак 19. јуна у 10:00 часова у свечаној сали "Миодраг Томашевић" генерацији 2011/2012. биће уручене дипломе о завршеном школовању. Ученику генерације , Николи Денићу , ће том приликом бити уручен поклон.

9. јун 2012.

Почињу матурски испити

У уторак , 12.јуна, почињу матурски и завршни исипти за ову школску годину. У уторак је писмени задатак из Српског језика и књижњевности, у среду су изборни предмети , а у четвртак и петак одбрана завршних и матурских радова. Детаљније информације можете видети у вашој Школи.

Очисти ( ли смо ) Србију

Данас, 9.јуна, ученици наше школе су се одазвали акцији "'Очистимо Србију". После чишћења школског дворишта и спортских терена, ученици су очистили приступне стазе до школе као и простор пре и после мастића којим се приступа школи. 

Најбоље одељење матураната

У овој школској години као најбоље одељење матураната издвојило одељење 4/5 , које је све време, од првог до четвртог разреда, деловало комапактно. Из овог одељења је и ученик генерације. 

8. јун 2012.

Успех Masters тима

На такмичењу "Create the Future 2012” у организацији компаније Siemens тим наше школе под називом Masters освојио је друго место и тиме доказао да су наши ђаци већ више година међу три најбоље екипе које учествују на овом такмичењу. Данас , 8.јуна 2012. године у 12 часова  одржано је и свечано проглашење победника овогодишњег циклуса такмичења “Create the Future 2012”. Ово је пета година за редом да компанија организује такмичења у изради мултимедијалних презентација намењеног ученицима основних и средњих школа, а под покровитељством Министарства просвете и науке Републике Србије и Секретаријата за образовање Града Београда, са циљем едукације младих и увођења технолошких иновација у њихов свакодневни живот.

Честитамо ученицима нашег тима и њиховом ментору Марици Стевановић на постигнутом успеху.

Слава ГО Чукарице


Градска општина Чукарица у недељу 3.јуна 2012. године, обележила је своју славу Силазак Светог Духа на апостоле - Духови. Светој Литургији у Храму Светог Ђорђа на Бановом брду и литији улицама Чукарице присуствовао је велики број грађана Чукарице и Београда. По резању славског колача у згради ГО Чукарица, овогодишњи домаћин славе Милан Тлачинац, председник ГО Чикарица, поздравио је присутне госте и позвао их на приређени славски коктел.

Најлепше школско двориште Чукарице

У традиционалној манифестацији, коју организује ГО Чукарица, двориште наше школе је проглашено за најуређеније у 2012. години. Као награду Школа је добила моторну косачицу. Резултат је последица бриге ученика да њихово школско окружење буде што пријатније.